Dom > Novosti > Sadržaj
Jersey - simbol Era
- Apr 10, 2018 -

Prosinac 18, Beijing vrijeme, ode u mirovinu ceremonija NBA legenda Kobe Bryant je održana u Staples Center u Los Angelesu. Kobe je br. 8 i br. 24 Dresovi snimio svoje 20-godišnje karijere u Lakerse. Kada dres ruža u Staples centru, da označen kraj legendarnog ere koja je pripadala Kobe i to također okončati Kobe je karijeru.

Umirovljeni dres: odnosi se na broj koristi tim onemogućiti određeni igrač tima. Sve dok igrač čini izuzetan doprinos određene tim, tim svibanj uzeti u obzir u spomen njegova dostignuća. Dres broj bio u mirovini i overhanged domaćeg terena. Igrači iz ovog tima može nositi ovaj broj.

Neka naša sjećanja sjediti na satu, vratiti u prošlost i svjedoče kraj nekoliko lijepih trenutaka.

Michael Jordan, najbolji igrač u NBA povijesti. U svojoj karijeri je doživjela ukupno tri umirovljenja.

1. siječanj 1, 1994, bikovi najavio na nove arene United centru Arena da Jordan je službeno u mirovini na br. 23 dres nosili bikova.

2. na 13 siječnja, 1999, Chicago je službeno najavio svoje povlačenje iz NBA s pet MVP regularne sezone, 6 prvenstvo MVP, bodovanje 10 naslova i 12 All-Star počasti.

3. se vratio u Washington 2001 i pridružio Washington Wizardsa. Igrao dvije sezone i izabran je na All-star utakmicu. Tijekom sezone 2002-2003, u mirovini je po treći put.

Allen Iverson, jedan od četiri "Zlatne" generacije u 96, bio najjači igrač u povijesti NBA. Listopad 31, 2013, povučen svečanosti legendarni zvijezda Allen Iverson je dres broj 3 službeno održana u Wells Fargo centar Arena, dom od Philadelphia 76ersa.

Yao Ming, azijski divovi, je najuspješniji kineski igrač u NBA. Na 4. veljače 2017, rakete s kojima se suočavaju bikova kod kuće. Tijekom stanke, rakete održao umirovljeni dres za Yao Ming, i košulju br. 11 Dayao je zapečaćena u rakete. Kao najuspješniji kineski igrač u NBA, Yao Ming koristi njegov talent i trud da bi svoje, košarkaška legenda.