Dom > Znanje > Sadržaj
Koja je 3D štampa u cipelama?
- Apr 10, 2018 -

U današnjem polju sportske cipele, možda ne postoji nešto aktuelnije od 3D štampanja - složena struktura puna mehaničkih čula, radoznao je noge, retke količine i skupe cene ... iza njega, gotovo SNEAKER Vrhunska mašta u ovoj eri i neograničena ljudska želja za naukom. Sa ovom radoznalošću smo stigli u Centar za dizajn i istraživanje u Pekingu prošle nedelje kako bi razgovarali o pričama iza ove naučne i tehnološke revolucije u sportskim cipelama sa prijateljima ovde odgovornim za razvoj 3D štamparskog projekta. Naravno, pre početka igranog filma, možda ćemo ukratko pregledati neke od inovativnih aplikacija tehnologije 3D štampanja u oblasti sportskih obuća u posljednjih nekoliko godina.

Očigledno je da je tehnologija 3D štampanja postala veoma osjećajno područje za gotovo sve nove međunarodne tehnologije u poslednjih nekoliko godina. U maju 2017. Peak je izdao svoje prve 3D štampane cipele FUTURE I. Pojava ove trkačke cipele ne samo da označava Peak kao pionir u 3D tehnologiji štampanja domacih brendova, već takođe ostvaruje visok nivo performansi proizvoda.

Po našem utisku, Peak, predstavnik domaćih brendova, oduvek se bavio inovacijama u oblasti nauke i tehnologije i prezentovao potrošačima u vidu bolje performanse i ekonomičnosti. Za 3D štampanje, oni su isti. Ubrzo nakon rađanja FUTURE I, predstavili su 3D tehnologiju štampanja sa dodatnim testiranjem i prilagođavanjem u košarku. Na primjer, na putu Dwight Howard prošle ljeto u Kini, već su iskusili patike za potpis sa 3D štampanim listom.

Sirija i kako će 3D štampanje u budućnosti moći da promeni čitavu industriju, kako će brendovi dalje istražiti beskonačni potencijal 3D štampanja, sa ovim nizom pitanja, posebno smo pozvali Peak da bude odgovoran za dva istraživanja i razvoja i marketinga. Prijatelji dolaze da vam donesu najprofesionalnije tumačenje 3D tehnologije štampe.

Pojednostavite proizvodni proces, smanjite energetski otpad i obezbedite personalizovano iskustvo nošenja ... Budućnost 3D štampanja u polju sportskih cipela puna je naše bezbrojne divne svatove. Verujem da će nas u narednoj poseti čekati više iznenađenja.